نماینده‌ کنگره آمریکاگفت برجام را دوباره پاره می‌کنیم! بایدن به ایران قول مفت ندهد!

ساخت وبلاگ


ران جانسون»، نماینده جمهوری‌خواه ایالت ویسکانسین در مجلس سنا و ۲۱ نفر دیگر از سناتورهای جمهوری‌خواه این طراح را ارائه کرده‌اند.
این گروه از سناتورها می‌گویند توافق با ایران توسط دولت «جو بایدن» بایستی به شکل معاهده باشد. طبق قوانین آمریکا، معاهده‌ها به تأیید دو سوم اعضای مجلس سنا برسند.
رسانه نومحافظه‌کار واشنگتن‌فری‌بیکن، یکی از اهداف معرفی این طرح را ارسال پیامی به ایران دانسته بود مبنی بر اینکه هر گونه توافق با دولت بایدن چنانچه به تصویب کنگره نرسد، از شانس اندکی برای بقا در دولت بعدی آمریکا برخوردار خواهد بود.
این اقدامات در شرایطی انجام شده‌اند که دولت «جو بایدن» مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین، پایتخت اتریش زمینه‌های لازم برای بازگشت کشورش به توافق هسته‌ای برجام را فراهم کند.
تا کنون ۶ دور مذاکره در شهر وین میان آمریکا و سایر طرف‌های برجام غیر از ایران برای تسهیل بازگشت آمریکا به برجام انجام شده است. طرف‌ها می‌گویند پیشرفت‌های ملموسی در این مذاکرات حاصل شده اما پاره‌ای اختلافات کماکان باقی است.
دولت بایدن علاوه بر آنکه از ارائه ضمانت‌های لازم درباره عدم خروج از توافق خودداری می‌کند بر حفظ برخی از تحریم‌هایی است که دولت «دونالد ترامپ» بعد از خروج از برجام علیه ایران اعمال کرده اصرار دارد.
مضاف بر این، مقام‌های دولت آمریکا پیش از این تصریح کرده‌اند که قصد دارند از ورود به برجام به عنوان «سکویی» جهت پرداختن به سایر اختلافات از جمله مسائل موشکی و منطقه‌ای استفاده کنند.
اخیراً مقام معظم رهبری در جلسه‌ای تأکید کردند آمریکایی‌ها خواستن گنجاندن بندی در توافق هسته‌ای برجام برای ملزم کردن ایران به گفت‌وگو بر سر مسائل موشکی و منطقه‌ای هستند.
رهبر انقلاب اسلامی در آخرین دیدار با دولت دوازدهم خاطرنشان کردند: «آمریکایی‌ها در زبان و وعده می‌گویند تحریم‌ها را بر می‌داریم اما تحریم‌ها را برنداشتند و برنمی‌دارند، ضمن آنکه شرط هم می‌گذارند و می‌گویند که باید در همین توافق جمله‌ای بگنجانید که بعداً درباره برخی موضوعات صحبت شود و گرنه توافقی نخواهیم داشت.»
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: «آنها می‌خواهند با گذاشتن این جمله، بهانه‌ای برای دخالت‌های بعدی خود درباره اصل برجام و مسائل موشکی و منطقه‌ای فراهم کنند و اگر ایران حاضر به بحث درباره آنها نشود بگویند توافق را نقض کرده‌اید و توافق، بی‌توافق.»
جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده با توجه به اینکه آمریکا طرفی بوده که توافق را نقض کرده این واشنگتن است که باید با رفع تحریم‌ها به توافق بازگردد و لازم است اجرای تعهدات آمریکا مورد راستی‌آزمایی قرار گیرد. تهران البته تأکید کرده اصرار یا عجله‌ای برای بازگشت آمریکا به توافق ندارد.
کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته ای این کشور متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است.
ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.
علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.
ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد.
علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.
انتهای پیام/
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شدپیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Top of Form
 
 

ارسال
Bottom of Form
ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۳
هر جا ما یک قدم به سمت خواست انها پیش رفتیم آنها صد قدم علیه کشور و منافع ملی کشورمان اقدام کردند.
پاسخ
۴ 
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۵
هر کجا تکیه به خداوند کردیم و معادلات زمینی را قبول نکردیم و با شجاعت جلوی شیطان بزرگ ایستادیم بعدها خود آنها اعتراف کردند که در مقابل ما ناتوان بوده اند ولی هر کجا از حریت و شرف شیعه در مقابل شیاطین فاصله گرفتیم بیشتر ضرر کردیم یادمان رفت که امام حسین (ع) مکتب ماست و هیهات من الذله شعار ما عده ای با شعار و ژست مصلحت و سیاست خواستند با گرگها برقصند و هر بار یک ذلت مثل انداختن سنگ بزرگ درون چاه بر جای گذاشتند
 پاسخ
۳
ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷
الان کی به برجام محتاجه؟ آمریکا یا ایران؟
پاسخ
۲ 
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۰
خارج شدن از برجام برای اونها راحته ولی برای ایران تبعات دارد خود کرده را تدبیر نیست فکر کردیم میتونیم با سیاست همه آنها را گول بزنیم در صورتی که حتی بوی آدامس رئیس جمهور ما را حس میکردند و مسلط بودند موندم چرا اینطرف ذوق زده شعار میدادند و جشن میگرفتند غیرت چیزی است که اون مسئول که برادرش دزد بود و خودش متوهم ،نداشت
 پاسخ
۴
ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۴
چهره تندروها همه جا چقدر شبیه همه.قشنگ مشخصه در تسخیر شیاطین هستند
پاسخ
۳ 
ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۵
هیچ منفعتی در برجام برای ما نبوده که مارا به پاره کردن آن تهدید میکنید
پاسخ
۴ 
ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۹
به تعهدات و امضای آمریکا اعتباری نیست
پاسخ
۴ 
ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۰
دعوای جمهوری خواه و دموکرات باور نکنید دعوای آن ها زرگری است.
پاسخ
۳ 
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۴
دقیقا مثل دعواهای داخل ایران
 پاسخ
۵
ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۲
خدمت اون ساده لوحانی که هنوز عبرت نگرفتند و خیال می‌کنند اگه با آمریکا کنار بیاییم آمریکا به خاطر منافعش با ما کنار میاد: آمریکا مثل باقی کشورهای غربی حکومت دموکراتیک مستقل نداره که بر اساس منافع ملتش تصمیم گیری کنه. رییس جمهور، قضات عالی و تمامی سناتورها از جمله همین تد کروز انتخاب لابی رژیم صهیونیستی و صهیونیزم جهانی‌اند. بیشتر ثروت در آمریکا در دست اقلیت یک درصدی صهیونیسته و صهیونیستها به عنوان نژادپرسترین، وحشی ترین و دیکتاتورترین جانوران کل تاریخ هرگز به کمتر از نابودی کامل ایران و کشورهای منطقه و قتل عام مردم مظلوم و تشکیل اسراییل بزرگ و برده کردن کل دنیا رضایت نمیدند. توافق با رژیم آمریکا یعنی توافق با خود شیطان و فقط یه احمق به شیطان اعتماد می‌کنه
پاسخ
۴ 
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۶
اگر قبولش ندارید چرا همچنان باهاش مذاکره میکنید ؟ مگه با شیطان میشه مذاکره کرد ؟
 پاسخ
۶
ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۳
پاره هم نکنند فرقی نمی‌کنه. یادمون نمیره دوره اوباما بعد از برجام زمانیکه هنوز ترامپ نیومده بود هیچ تحریم بانکی واقعا برداشته نشد و بعد از مدتی حتی تعدادی از صرافیها تحریم شدند و وضع برای شرکتهایی که به واردات تجهیزات و مواد اولیه نیاز داشتند بدتر شد. در دوره اوباما خیلی از شرکتها ورشکست شدند. در واقع ترامپ با پاره کردن برجام حماقت بزرگی کرد و فرصت خوبی به ایران برای جبران اشتباه برجام داد که با امیدهای واهی دولت قبل به باد فنا رفت. اگه زمانیکه ترامپ برجام رو پاره کرد دولت تبخیر امید برجام رو پاره میکرد اینقدر تو این چند سال اقتصاد شرطی نمیشد و ضربه نمیخوردیم و از نظر هسته‌ای هم پیشرفت بیشتری کرده بودیم و دست بالا داشتیم
پاسخ
۲ 
ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۲
باید اول پذیرفت نگاه امریکا به ایران نگاه ارث پدری که امریکا از دست داده و الان میخوادش،منافع دوطرف،برد برد،گفتگو،تامین منافع کشور،تعامل ووو همه خوش خیالی امریکا دشمن ملت ایران و به جز تسلیم کامل رضایت نمیدهد
پاسخ
۴ 
ستارهسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۴:۱۳
ببینید دوستان افغانستان نه هسته ای داشت نه موشکی نه محور مقاومت نه ستیز با اسراییل!.لیبی عراق و..هم راه خلع سلاح رو رفتن..استراتژی امریکا و روسها در مورد کشورهای مثل ایران کاملآ مشخصه...مسئولین ایران دو راه بیشتر ندارن یا ایران رو مثل دها کشور دیگه اتمی کنند یا افسار ایران رو کامل دست امریکا بدن که یه روز به منطقه لشکر کشی میکنه یه روز اشغال یه روز تجزیه و همزمان با خلع سلاح ایران دنبال اتمی کردن استرالیا و کره جنوبی و..هست برجام قدرت ایران رو در خارج از ایران تعریف کرده و این اشتباه عظیمی هست چون مبدا و تکیه گاه قدرت باید در داخل باشه
پاسخ
۳ 
ناشناس در پاسخ ستارهسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۸
کاملا موافقم ایران باید از درون قوی شود و دشمنان از خود ایران بترسند نه از گروههای مختلف در خاورمیانه
 پاسخ
۴
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۴
خب قوی بشید کسی جلوتون گرفته
 پاسخ
۱
ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۱:۵۶
از ان پی تی خارج بشید می افتن به التماس خودشون تحریمها رو برمیدارن
پاسخ
۸ 
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۵
اره مثل کره شمالی
 پاسخ
۲
حسینسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۵۶
برگشت دوباره به برجام شکست ایران است. آمریکا تحریمها را بر نخواهد داشت خود را گول نزنید. قعد رابطه با این ضحاک را بزنیم. آمریکا را صحیونیسم بین المللی میراند و ،عنصری مانند اسراییل اجازه رابطه و یا پیشرفت ایران را نخواهد داد. اول تکیه بر خود و دیگرس رابطه با شرق سند موفقیت ایران میباشد.
پاسخ
۸ 
ناشناس در پاسخ حسینسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۸
برگشت کجا بود اخوی برگشت یعنی اجرای دوباره تعهدات قبلی و غنی سازی زیر پنج درصد با روحیه ای که از دولت سراغ دارم و مصوبه مجلس ایران از حقش کوتا نمیاد و اقدامی تا وصول کامل تعهدات طرف مقابل انجام نخواهد داد،
 پاسخ
۰
محمدیسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۶
صهیونیسم ها کلاه برداران بین المللی هستند. صهیونیسم ها بیش از 300 کلاهک هسته ای دارند. ایران تمام اعمالش قانونی است و صهیونیسم ها بدانند کوچکترین خطای استراتژیک آنها با پاسخ غیرقابل تصور ایران مواجه خواهد شد، ایران برای برقش، برای کشاورزی و درمان سرطان نیاز به انرژی های پربازده دارد. تمام تحریم های سردمداران امریکایی حرام و باطل و بلکل باید لغو شوند و ایران حق ارتباط گسترده با تمام کشورهایی که اصل احترام متقابل را نگاه می دارند دارد و واجب عینی است و کشورها بدانند امروز ایران مورد ظلم واقع شده نوبت خودشانم خواهد رسید و خداوند ذوالانتقام است. ارتباط گسترده با تمام کشورهایی که اصل احترام متقابل را نگاه می دارند واجب عینی است، جهان هستی با ظلم باقی نخواهد ماند. ٱلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ ٱللَّٰهِ وَبَرَكَاتُهُ
پاسخ
۶ 
ناشناس در پاسخ محمدیسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۴
چرا فقط برای استفاده پزشکی و کشاورزی و برق و صنایع دیگه؟ چون اسراییل و آمریکا به عنوان جنایتکارترین رژیمهای تاریخ بشر سلاح اتمی دارند ما هم برای دفاع از خودمون و بازدارندگی نیاز به سلاح اتمی داریم.
 پاسخ
۴
ریزبینسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۱
این دیگر چه جور توافقی است که از سوی طرف مقابل پاره میشود آب دهان بر آن ریخته میشود زیر تعهدات آن زده میشود آنوقت همه از جمله ایران اصرار به احیای آن دارند ایران به چه چیز این توافق دل خوش کرده است که علرغم اینکه آمریکا نه تحریم ها را لغو می کند نه تضمین به عدم خروج از آن می دهد نه تضمینی به انجام تعهدات خود می دهد راستی آزمایی را نیز کلا قبول ندارد یعنی همه بدعهدی های طرف مقابل قبل از توافق اعلام میشود باز به دنبال احیای چنین توافقی هستیم از ماست که برماست .
پاسخ
۱ 
احمددوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۷
سه سال تا پایان دولت بایدن مونده اگه فقط همین دولت بایدن هم به برجام پایبند باشه سالی میشه صد میلیارد دلار درامد نفتی بدست اورد ‌و عرض سه سال میشه سیصد میلیارد دلار و وقتی خزانه پر بشه مهم نیست دولت بعدی امریکا چیکار میکنه حالا شما مدام وقت تلف کنید تا بحای خزانه پر با خزانه خالی به استقبال ترتمپ و پمپئو بریم
پاسخ
۲ 
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۳
از آژانس خارج شوید و دوربین ها را خاموش کنید و هیچ بازرسی را راه ندهید و هیچ اطلاعاتی در اختیار رسانه ها و غربیها نگذارید حساب کار دست همه شان می آید. اینها را باید با حملات سایبری و آزمایش انواع موشک و ماهواره و ... غافلگیر کرد چند تا کشتی و ناو آمریکایی هم لازم است بگیریم و اجازه ورودشان به خلیج فارس را ندهیم
پاسخ
۱۴ 
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۳
همه این کار ها رو کردید نه تحریمی‌رفع شد و نه پولی‌برگشت
 پاسخ
۱۰
A در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۹
کجا همه این کارهارو کردیم پس چرا گروسی همش میاد ایران و دوربینها دارن کار خودشونو انجام میدن و ما هنوز عضو آژانس هستیم؟ تازه جواب تخریب سایتها و کشتی هامون رو کسی نداده
 پاسخ
۳
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۰
البته با ضعف و عقب نشینی و کوتاه امدن هم رفع نشد پس بهتر راه خودمون بریم و به فکر قوی شدن از داخل باشیم
 پاسخ
۵
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۳
حالا نه که با برجام هم تحریم رفع شد هم پول برگشت!!!!!
 پاسخ
۴
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۲:۰۸
میشه بفرمایید ایران کی از آژانس خارج شد دوربین ها رو خاموش کرد و بازرس ها رو راه نداد؟ یجوری حرف میزنید گویا شما که این همه سال مذاکره کردید تحریم ها رو رفع کردید!
 پاسخ
۵
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۲
برجام شده اسباب تولید خبر برای رسانه در باطن مرده و هیچ اتفاقی برای ایران نخواهد افتاد از طرف آمریکا
پاسخ
۱۰ 
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۷
پاره کنید . مگر برای ایران چه منفعتی داشته است. فقط ضرر محض بوده است.
پاسخ
۱۲ 
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۹
این مذاکره به نتیجه نخواهد رسید و در نهایت برجام شکست کامل خواهد خورد و این مذاکرات هم نابود میشود. نتیجه شکست مذاکرات جاری: + غنی سازی تا آخرین حد ممکن و ارائه دستاوردهای هسته ای در بالاترین حد علمی. - رفع / لغو بسیاری از تحریم ها توسط امریکا از ترس ساخت سلاح هسته ای توسط ایران. - بالا گرفتن تنش ها و درگیری ها مخصوصا در منطقه و مخصوصا در عراق و سوریه. - کشتار تروریست های امریکایی مثل خوک در منطقه و نهایتا فرار از عراق و سوریه و ایجاد بزرگترین پایگاه امریکا در اردن. و همه این ها همزمان با پیروزی مقاومت و مردم یمن در مارب خواهد بود. اون بچه تروریستی هم که فقط لب و دهنه از ترس بمب اتم دوباره چهارتا حمله سایبری و زنگ خونه رو زدن و فرار کردن راه میندازه :)) و آخر همه این ها هم نابودی نفوذی ها و بی شرف های وطن فروش داخل کشور خواهد بود. این بمونه یادگار :)
پاسخ
۱۲ 
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۶
اگه بخاطر ترس سلاح هسته ای تحریم لغو میکردن الان کره شمالی تحریم نبود
 پاسخ
۱۱
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۰
موقعیتی که ایران داره کره شمالی نداره و این مقایسه از اساس غلطه. با ایران مسلح به بمب اتمی نمی‌تونند مثل کره رفتار کنند هر چند در مورد کره هم به جز تحریم کار دیگه‌ای از دستشون بر نیومد. اگه می‌تونستند سالها پبش که ایران قدرت موشکی و پهپادی و منطقه‌ای نبود بجای مذاکره کردن حمله کرده بودند. الان دیگه خیلی دیره و اگه به بمب اتمی مجهز بشیم وضع به مراتب برای اونها بدتر میشه
 پاسخ
۳
دخترپارسی در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴
خدا پدرتو بیامرزه که یکی پیدا شد حرف منو بزنه من نمیدونم چرا عده ای اصرار دارن مارو با کره شمالی مقایسه کنن کره شمالی در حد و اندازه یه استان ایرانه و مثل ما مرزهای زمینی زیادی نداره و منابع و داشته های ما رو در اختیار نداره ، مجبوره یا اتم رو انتخاب کنه یه رفع تحریم رو ، اما ما میتونیم هم اتم داشته باشیم و هم طرفهای مقابل رو با گزینه های زیادی که داریم به پذیرش خواسته هامون مجبور کنیم منتها مشکل ما عدم اراده جدی در نگاه به داخل و توجه به جوانان و استفاده نکردن از تمام گزینه هامونه ما کلا با غربیها و آمریکا و کسانی که بهمون ضرر و خسارت وارد میکنن مثل یک بدهکار رفتار میکنیم تا طلبکار و هیچ هزینه ای برای آنها نمیتراشیم یه عده که فقط در فکر احیای تمدن اسلامی هستند و یه عده هم فکر خروج از کشور با سرمایه های بدست آورده و یه عده هم در فکر لج کردن با دیگران با بها دادن به فرهنگ بی هویت غربی. متاسفانه تنها چیزی که گویا اهمیت ندارد ایران و منافع ملیش است در حالی که باید قدرددان نعمتی بنام ایران باشیم چون بعد از خدا هر چه داریم از این سرزمین داریم و نباید با کم توجهی به آن ناشکری کنیم
 پاسخ
۳
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۴۳
شما هم بتن کردید تحریم ها صدها برابر شد
 پاسخ
۸
جلال عامریدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۸
20و چند ساله غرب وقت ایران تو مساله هسته ای تلف کرد و با بهانه جویی ما را از رسیدن به حق مون بازداشته. حالا نوبت ایرانه تلافی کنه خباثت اونها را... باید تا میتونیم وقتشون تلف کنیم و به موازات اون قدرت صلح امیز اتمی مون را مستحکمتر کنیم. برق هسته ای توسعه بدیم و با داشتن برق فراوان اقتصادمون سامان بدیم... اب شیرین کنیم برای مبارزه با خشک سالی و با داشتن اب و برق فراوان می تونیم بزدگترین قدرت اقتصادی منطقه ای باشیم.
پاسخ
۱۱ 
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۸
ما هميشه اعتقاد داشتيم و داريم امريكا قابل اعتماد نيست
پاسخ
۱۵ 
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۸
برجام آش کشک خاله ای شده که متاسفانه درگیرش شدیم. ما هم باید کج دار و مریز با وعده و وقت تلف کردن بریم جلو. آبی ازش گرم نمی شود. بریم تا تاریخش تموم بشود. یک سری خوش باور روش حساب باز می کردند فکر هم می کردند غربیا آدم حسابی هستند .
پاسخ
۲۱ 
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۶
ما هم برجام رو پاره می کنیم هم سیلی محکمی به کدخدا و کاسبان برجام و نوچه های داخلی اش خواهیم زد که ننگ برجام رو به کشور تحمیل کردن
پاسخ
۲۶ 
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۵
بایدن اتفاقا دنبال همین هست. یک چیزی ببنده بعد یکی دیگه بزنه زیرش. دوباره روز از نو روزی از نو. ما باید تا می شود محکم کاری کنیم و جایی هم که نمی شود اصلا وارد مذاکره نشویم. طرف آمریکایی هیچ اعتباری ندارد.
پاسخ
۱۶ 
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۴
هیچ ضمانت سیاسی اثر گذار نخواهد بود، تنها ضمانت اقتصادی می تواند برای خروج احتمالی رئیس جمهور بعدی هزینه ایجاد کند. کارشناسان باید ساز و کاری برای ضمانت اقتصادی مشخص کنند به عنوان جریمه خروج از توافق.
پاسخ
۱۲ 
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۳
هیچ ضمانت سیاسی اثر گذار نخواهد بود، تنها ضمانت اقتصادی می تواند برای خروج احتمالی رئیس جمهور بعدی هزینه ایجاد کند. کارشناسان باید ساز و کاری برای ضمانت اقتصادی مشخص کنند به عنوان جریمه خروج از توافق.
پاسخ
۶ 
فیک فتنه گردوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۱
باز کاسبان برجام نابخرد که کدخدا اعتماد کنن!
پاسخ
۱۲ 
ناشناس در پاسخ فیک فتنه گرسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۳
فعلا که شمایی هنوز دنبال مذاکره ای برخلاف حرفای قبلتون
 پاسخ
۱۴
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۴۴
فعلا که کدخدای شما داره التماس می کنه برای احیای برجام
 پاسخ
۷
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۱
بعد جالبه کاسبان برجام اینقدر نادو هستن که به این تروریست ها اعتماد دارن!
پاسخ
۱۱ 
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۸
جالبه شما و اینا هر دو مخالف برجامید
 پاسخ
۶
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۵
جالبه شما گول دعوای زرگری سناتورهای آمریکایی رو میخورید و خیال می‌کنید برجام واقعا برای ایران خوبه
 پاسخ
۲
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۷
پس دعوای شما و روحانی هم زرگریه
 پاسخ
۲
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۰
خیر. دعوای ما با روحانی زرگری نیست چون روحانی به منافع ملی ضربه زد و هسته‌ای رو با وعده برداشتن تحریمها از بین برد ولی در آمریکا بر عکس هر دو حزب دموکرات و جمهورخواه هماهنگ با هم در راستای منافع اسراییل قدم برمیدارند.
 پاسخ
۱
مهرداددوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۷
پس مشخص شد کاسبان برجام چرا دنبال برجام هستن! می خوان دوباره کشور وابسته به برجام بشه و دوباره برجام رو کدخدا پاره کند تا تحریم ها بیشتر بشه و از برجام کاسبی کنن و البته مهم تر اینکه منویات کدخدا رو هم عملی کنن!
پاسخ
۱۳ 
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۴
به نظر من یک راه حل این است که آمریکا تحریم های برجامی را لغو یا معلق کند و ایران هم به تعهدات برجام برگردد بدون این که اصلا به آمریکا اجازه دهیم وارد برجام شود و مکانیسم ماشه را بدست بیاورد.
پاسخ
۶ 
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۲
قابل توجه اصلاح طلبان.. باید یک راه حل دیگری خارج از دایره غرب و آمریکا پیگیری کنیم.. اقتصاد فراگیر با آسیا و آفریقا و آمریکای جنوبی.. . هر کس که گفته فقط آمریکا ک اروپا اشتباه میکند.. وقتی اقتصاد ایران با صادرات به خارج از کشور رونق بگیرد ِآمریکا عقب نشینی میکند.
پاسخ
۹ 
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۹
هیچ کشوری تجارت با امریکا را فدای تجارت با ایران نمیکند.
 پاسخ
۱۰
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۹
آمریکا نمیتواند با اقتصاد خرد فراگیر نه کلان در حوزه غیر نفتی با همه کشورها مقابله کند.. مثلا شما فرض کنید صادرات سالانه کالای غیر نفتی به یک کشور آفریقایی یک تخمین حداقلی ۵۰۰ میلیون دلار حالا حساب کنید به همه کشور های آفریقایی و آسیایی یک همچین صادراتی در سال داشته باشیم مجموعا رقم بالایی میشود در حالی که ما صادرات نفت و گاز هم در شدیدترین تحریم ها برقرار است. حرف آمریکا حرف زور است حق ایران را باید از برجام بگیریم. کوتاه آمدن یعنی تحریم های بیشتر و فشار بیشتر به ایران
 پاسخ
۲
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۷
نظر بنده به عنوان شهروند ایرانی یا جنگ تمام عیار با آمریکا یا صلح این خاله بازی ها به ضرر ملت ایران و نسل‌های بعدی است
پاسخ
۲۰ 
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۸
نظرت بچه‌گانه است. نه تسلیم در برابر آمریکا نه بستن کمربند انتحاری و زدن به سیم آخر. جلوی آمریکا نمیشه کوتاه اومد یا به قول شما صلح کرد (آمریکا دنبال صلح نیست) ولی بی گدار هم به آب نمیزنیم. بله اگه اونها حمله کنند چاره‌ای نیست و باید جنگید ولی تا جایی که بشه باید وقت خرید و آماده شد. غرب داره از درون می‌پوسه و این یک واقعیته که چشمهای بینا به راحتی تشخیص میدند. بنابراین وقت کشی و سر کار گذاشتن اراذل غربی به نفع ماست. همین منتظر مذاکرات گذاشتن و بعد از اون وقت کشی طی مذاکرات بهترین کاریه که وزارت خارجه ایران می‌تونه انجام بده تا دولت جدید به مرور خرابیهای ۸ سال گذشته رو درست کنه
 پاسخ
۰
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۲
مشکل شما اینه که صفر و صدی فکر می‌کنی و همین نگاه به مملکت ضرر زده. شما فکر می‌کنی یا باید تسلیم آمریکا بشیم تا هر کاری خواست بکنه (از نظر شما صلح) یا در غیر اینصورت تنها راه باقیمانده جنگه.
 پاسخ
۰
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۹
چه اصراری داری نظر ایشون رو تفسیر کنی !؟ جالبه از طرف ایشون صلح رو معنی کردی !!! این خود علامه پنداری آفت چندین سال گذشته کشور ما بوده یکی از برجام غو لهمه کار ساخت هبود یکی از برجام عامل تمامی مشکلات ! جالبه هیچکدوم هم اطلاع خاصی از مفاد برجام نداشتن وضعیت صلح به شرایط عادی گفته میشه وهیچ وقت هم ایران بعد انقلاب جز قضیه برجام مراوده ای نداشته که بگی قضیه رو ببری سمت تسلیم و وادادگی و ... کاش هر کس قد سوادش از موضوعات صحبت میکرد و نظر میداد
 پاسخ
۰
ناشناس در پاسخ ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۵
صلح؟ منظورت از صلح چیه؟ واضح بگو
 پاسخ
۶
ناشناس در پاسخ ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۷
صلح مگه چند تا معنی داره؟ یعنی باز شدن سفارت ها و مراودات سیاسی اجتماعی اقتصادی
 پاسخ
۱۰
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۴۶
اولا سفارت نه، جاسوسخانه ثانیا این صلح نیست نوکری است
 پاسخ
۶
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۴۲
میخواست تئوریسین های محترم اصلاحات از دیوار سفارت امریکا بالا نرن تا الان سفارتش باز بود! بعلاوه قرار نیست یا جنگ باشه یا صلح! منطقتون فقط صفر و یکه؟ توی خیلی از موارد مخصوصا روابط کشور ها روابط خنثی است! ما با امریکا کاری نداریم امریکا هم زحمت بکشه دست از دخالت توی امور ما برداره!
 پاسخ
۵
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۸
سالی هزار دفعه شعار دادی مرگ برآمریکا الان میگی از دیوار سفارت بالا نمی رفتن باز بود ؟ الان مال عربستانم باز نیست ک همسایه ایرانه کم دروغ بگو
 پاسخ
۴
mjrدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۶
اینها همه بلوف است برای اینکه ایران را بترسانند وبه عقب نشینی وادارند و اگر ما در درون کشور بتوانیم بدون شعار و واقعا با تکیه بر توان داخلی کار کنیم هیچ غلطی نمی توانند بکنند
پاسخ
۱۵ 
ناشناس در پاسخ mjrدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۷
بلوف نیست.انجا هم مثل اینجا دو دسته هستن که بقیه رو بخاطر رسیدن به قدرت قربانی میکنن
 پاسخ
۸
ناشناس در پاسخ ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۴
دموکرات ها و جمهوری خواهان هیچ فرقی با هم ندارن در مورد ایران هم یه سیاست رو دنبال میکنن فقط روش هاشون کمی متفاوته
 پاسخ
۶
ناشناس در پاسخ ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۴
دموکرات ها و جمهوری خواهان هیچ فرقی با هم ندارن در مورد ایران هم یه سیاست رو دنبال میکنن فقط روش هاشون کمی متفاوته
 پاسخ
۰
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۰
به احتمال بسیار زیاد رییس جمهور بعدی امریکا که به احتمال زیاد بایدن هم نیست، از برجام خارج خواهد شد. ایران میبایست با در نظر گفتن این احتمال دوباره برجام رو از سر بگیره. ولی این خارج شدن و پیوستن های امریکا به برجام به اعتبار امریکا ضربه میزنه
پاسخ
۷ 
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۸
اینها رو لیست کنید بفرستید به بلینکن و سه کشور بدون استقلال اروپایی تا مشاهده کنند حسن نیت رو .اینها از آبشخور اسرائیل سرچشمه میگیرند ایران هم تهدید کند آن وقت ایران دارای سلاح هسته‌ای را باید روی چشم و سر قبول کنید.که متاسفانه اینها گفته نمی شود ! وقتی حرف می زنند می گویند ۱۰ میلیارد دلار بده ....
پاسخ
۹ 
ایرانیدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۴
اتفاقا اون نمایندگان کنگره آمریکا دارن درست میگن که برجام معاهده نیست بلکه یک توافق نامه ست این چیزی بود که از طرف دلسوزان بارها گفته شد ولی گوش شنوایی نبود و جناب روحانی باهاش اونجوری برخورد میکرد.الان دمکراتها دارای اکثریت هم در کنگره و هم در سنا هستند اگر واقعا صداقت دارن وقتشه که برجام یا هر توافق جدیدی رو بصورت معاهده در بیارن و به تصویب دو مجلس برسونن که روسای جمهور بعدی هم نتونن براحتی اونو لغو کنن چون روسای جمهور بعدی وقتی از حزب مخالف هم باشن و اکثریت مجالس رو هم داشته باشن معمولا بدنبال لغو معاهدات بسته شده نمیرن هر چند که باهاش مخالف باشن.
پاسخ
۱۱ 
ناشناس در پاسخ ایرانیسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۶
فرض محال در کنگره تصویب کنند باز هم هیچ تضمینی نیست تحریمها لغو بشه و هیچ تضمینی نیست دوباره رسما از برجام خارج نشدند.
 پاسخ
۰
ناشناس در پاسخ ایرانیدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۳
برادر من ظاهرا متوجه نیستی برجام یک عهدنامه بین المللی است نه یک توافق دو جانبه ایران با آمریکا . کنگره آمریکا فقط حق دارد در مورد داخل آمریکا تصمیم بگیرد . کنگره آمریکا که اختیار جهانی ندارد و مصوبات آنها کاربرد داخلی ندارد نه جهانی .
 پاسخ
۱
ناشناس در پاسخ ایرانیدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۸
برای تصویب دو سوم آرا نیاز هست، الان تقریبا نصف نصف هستند.
 پاسخ
۱۱
نا شناس در پاسخ ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۵
جمهوری خواها بکنار ولی خیلی از خود دموکراتها هم رای به تصویب نخواهند داد ،کلا تضمینی وجود نداره که بتونه داده بشه .
 پاسخ
۱۲
ایرانی در پاسخ ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۵
ممنون از اطلاع رسانی تون-پس راه دیگه ای وجود نداره چون حتی اگر شورای امنیت سازمان ملل هم اونو تصویب کنه رییس جمهور آمریکا میتونه اونو لغو کنه.
 پاسخ
۷
ناشناس در پاسخ ایرانیسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۸
سازمان ملل که هیچی اگه کنفدراسیون کهکشانها هم تصویب کنه آمریکا به دستور رژیم صهیونیستی میزنه زیر توافق و رژیمهای اروپایی ضمن پیروی کامل از آمریکا حداکثر اظهار تاسف می‌کنند در حالیکه توی دلشون به ساده لوحی ما میخندند
 پاسخ
۱
استاد حقوق در پاسخ ایرانیسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۶:۴۲
در همین کنگره امریکا به راحتی با اجماع معاهداتی که تصویب شده هم شکسته شده! یا با یک قانون جدید قانون قبلی لغو شده این دلخوشی شما به کنگره امریکا از روحانی به دولت امریکا بدتره...!!
 پاسخ
۱
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۳
خب پاره کنید و ایران هم باید صریح اعلام کند به سلاح هسته‌ای تجهیز خواهد شد، نه اینکه خیال آنها را با فتوای حرام بودن راحت کنیم و این بشه جوابش.
پاسخ
۱۴ 
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۲
تندروها همه جا یکسان هستند.نادان و تمامیت خواه
پاسخ
۱۶ 
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۴۶
تندروهای کاسب برجام منظور بود
 پاسخ
۴
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۹
حرف رو که بزنی کسی که مورد نظره خودش میاد پیداش میکنه
 پاسخ
۰
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۹
بنده منظورم را واضح اعلام کردم.جای دیگران صحبت کردن بسیار زشت و سخیف است
 پاسخ
۰
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵
ولی تندرو های حامی تحریم که قبلا در ظاهر با برجام مخالف بودن حالا چسبیدن به برجام چون عاقلن
 پاسخ
۰
نا شناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۶
یا مذاکره و حل موقتی یا له شدن زیر بمباران و سقوط ، انتخاب سختی نیست .
پاسخ
۲۲ 
ناشناس در پاسخ نا شناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۴
بله بمباران و سقوط شیطان نزدیک است انتخاب سختی دارند البته
 پاسخ
۱۱
Sara در پاسخ نا شناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۲
فکر کردید آمریکایی ها از قدرت نظامی ایران آگاه نیستند آمریکا اگر جرات بمباران ایران را داشت بعد از عین الاسد این کار را انجام میداد ، اما خوب میداند اگر بخواهد پا روی دم شیر بگذارد و به ایران حمله کند منطقه را شعله ور خواهد دید و حتی اقتصاد خودش که وابسته به منابع مالی و نفتی خلیج تا ابد پارس است صدمه خواهد دید. شما ایران را خیلی دست و پا بسته و ضعیف آمریکا را زیاد از حد بزرگ تصور کرده اید ، همان آمریکایی که سربازانش از ترس یک قبیله بیابانی بنام طالبان فرار را بر قرار ترجیح دادند
 پاسخ
۱۳
ناشناس در پاسخ Saraسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۲
امریکا چرا باید به ایران حمله کنه تا کلی مهاجر روانه امریکا و اروپا بشن؟چرا به ایران حمله کنه بعد اعراب رو چطوری بدوشه.همین حکومت قشنگ باب میل امریکاس و هرگز اجازه‌نخواهد داد اسیبی بهش وارد بشه
 پاسخ
۹
Ehs در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۳
کاملا درست میگویید ، بی تدبیری ها و رانت و فساد و فقر و تبعیض و بیکاری و ... باعث شده سرمایه های ایران چه مغزها و نخبه ها و چه جوانان از کشور فراری داده بشوند ، اما حتی اگر ایران هم فرار سرمایه نداشته باشد ، کشورهای دیگر هم همینگونه هستند شما پشت دیوار مکزیک را ببین حدود یک میلیون نفر در حال مهاجرت از امریکای جنوبی به سمت آمریکا هستند.
 پاسخ
۱
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۵
اول میگه آمریکا حمله می‌کنه بعد که دلیل براش آوردند که آمریکا جرات نمی‌کنه حمله کنه و اگه میتونست زودتر از این حمله کرده بود اومده میگه آمریکا برای دوشیدن اعراب به ایران حمله نمی‌کنه. آمریکا برای دوشیدن اعراب هیچ نیازی به ایران نداره. رژیمهای دیکتاتوری عربی همینجوری برای بقا مجبورند به آمریکا باج بدند. اصلا زمانیکه هنوز انقلاب نشده بود دیکتاتورهای عرب به آمریکا باج میدادند. دلیل اینکه آمریکا بعد از انقلاب مجبور شد کمی به ترکیه و کشورهای عربی امکان پیشرفت بده فقط و فقط توازن قدرت در برابر ایران بود. چرا نمیخواهید درک کنید موقعیت استراتژیک ایران رو از دست دادند. اگه راهی داشت قطعا حمله میکردند
 پاسخ
۰
Sara در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۸
من کی گفتم آمریکا حمله میکنه؟ گفتم جراتشو نداره چون میدونه نمیتونه با ایران مقابله کنه و از توانایی های نظامیش آگاهه شما اگه ترسیدی میتونی بری اروپا و مثل همون کسایی که تو دوران دفاع مقدس از اونجا پیام میدادن برای چی میجنگید خوزستان را بدهید برود ، باشید بنده دوران کودکیم دو تا جنگ دیدم جنگ عراق و ایران و جنگ عراق و کویت و تا اوج جوانی در مناطق نظامی و مانور بزرگ شده ام و اصلا و ابدا نه از امریکا وحشت دارم و نه از نوچه های سعودی و اسراییلیش ما برای این خاک میلیونها خون نداده ایم که راحت تحویل ارباب آمریکایی بدهیمش
 پاسخ
۱
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۲:۴۲
اولاً همونطور که در جنگ تحمیلی مردم دنیا شهامت و شجاعت ایرانی رو دیدن اگر دشمن به این کشور حمله بکنه ایرانی کشورش رو رها نمیکنه مثل بزدلها بذاره ناموسش بیوفته دست دشمن. این از اون تحلیلهای آلبانی نشینهاست که با مصرف طولانی داروهای توهم زا در پروسه مغزشویی بهشون تلقین میکنن. دوماً اگه آمریکا از روانه شدن مهاجر به آمریکا و اروپا میترسید در عراق و افغانستان و لیبی و یمن و سوریه و ...جنگ راه نمینداخت. آمریکا و رژیم صهیونیستی بارها گفتن دنبال جنگ داخلی و تجزیه ایران هستن. و تروریستهای منافقین و داعش و کومله و جیش الظلم و خلق کوفت و جنبش مرض و...بدشون نمیاد مثل کفتار بیوفتن به جان ایران. که البته کور خوندن.
 پاسخ
۳
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۲:۰۴
مهاجر ها بخاطر ایران میرن امریکا؟دیگه مهاجرت مردم سایر کشور ها هم به ایران ربط داره؟بیشترین مهاجر داره از امریکای لاتین وارد امریکا میشه ایران توی امریکای لاتین هم هست؟
 پاسخ
۲
ناشناس در پاسخ نا شناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۴
به قول سردار عشق، بیابید ما منتظرتان هستیم،
 پاسخ
۲۲
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۶
تقاضای ایران برای دادن تضمین از سوی امریکا به عدم خروج امریکا حتی در ایران هم غیر قابل قبول هست. مانند این می ماند که روحانی از جانب خودش تضمین دهد که اقای رئیسی یا ده تا رئیس جمهور دیگر هم اجازه فسق تضمین را نداشته باشند! غیر ممکن هست. راهش این است که هر پیمانی یا تضمینی عهدنامه شود و توسط مجالس طرفین به تصویب برسد. ولی از انجا که برای تصویب عهدنامه نیاز به دو سوم رای مجلس سنا هست و نیمی از مجلس سنا دست جمهوریخواهان هست غیر ممکن هست. ولی ممکن بود. اگر قدر نیروگاه اراک را می دانستیم و اقای ظریف سکاندار روابط خارجی کشور نبود و این جسارت بود که فقط در صورت تصویب برجام در مجلس امریکا نیروگاه اراک را از کار می انداختیم. ولی اقای ظریف ظاهرا می گفت که محال هست که جمهوریخوان قبول کنند و راهی غیر از قول شخصی کری نیست. ولی بسیار بسیار بعید هست که اقای ظریف یا در دستگاه سیاست خارجی کشور نمی دانستند که برجام را معاهده کنند و در مورد مخالفت جمهوریخواهان هم اگر ایران با وجود نیروگاه اراک مطالبه معاهده می کرد با کمی بالا و پایین قبول می کردند. ولی به نظر میرسد دستگاه سیاست خارجی ایران هم میلی به معاهده نداشته با این تحلیل ناشیانه که چند سال که از برجام بگذرد و ابها از اسیاب بیافتد می توانیم ازادی عمل بیشتری داشته باشیم ولی اگر معاهده امضا کنیم دست و پای ما بسته خواهد شد. طرف متوجه برنامه احتمالی ایران شده و حالا اینجوری پاسخ می دهد که نه معاهده و نه رفع تحریم و تا زمانیکه ایران در ان پی تی بماند هیچ نگرانی ندارند ولو غنی سازی به 99 درصد برسد و فقط زمان می خرند تا بیش از پیش تحریم در تحلیل و استهلاک قدرت نرم ایران موثر واقع شود.
پاسخ
۹ 
وقار در پاسخ ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۱
آمریکا میگه برجام یک توافق سیاسی بوده با تعهد سیاسی ،و در هیچ بندی تضمین عدم خروج آمریکا از آن نیست ، اگر ایران قصد دارد بند تضمین عدم خروج را در آن بگنجاند معنی آن تغییرات در متن برجام است ، که در آن صورت آمریکا نیز بایستی تغییرات مد نظر خودش را در متن بگنجاند . خلاصه کلام اینکه برجام خوب یا بد توسط دولت و مجلس سابق ایران تایید شده و ظریف امضا کرده ، میخواستین همان موقع بند عدم خروج را می گنجاندید بروید یقه ظریف و روحانی و لاریجانی و شعام را بگیرید ،یا به کل بزنید زیر برجام به این بهانه که با خروج آمریکا صدها میلیارد دلار متضرر شدیم و تا ضررمان را نستانیم برجام بی برجام
 پاسخ
۴
ناشناس در پاسخ وقاردوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۷
این از نظرات اشتباه و جهت داری بود که ظریف به مردم ایران و مسئولان گزارش کرد. در روابط بین الملل هیچ کشور مستقلی وارد توافقنامه که سهل هست حتی عهدنامه ای نمی شود که نتواند از ان خارج شود مگر اینکه در جنگی بزرگ شکست خورده باشد( مانند ترکمانچای که حتی همین امروز هم روسیه دوست بر اساس همان ترکمانچای موافق بهره برداری ایران از ذخایر نفت و گاز خزر یا داشتن نیروی دریایی قوی در ان نیست) یا مستعمره باشند یا اشغال شده. امریکا هرگز و هرگز وارد پیمان یا توافقی نمی شود که نتواند از ان خارج شود کما اینکه ایران هم به همین صورت هست. و اگر در مورد دریای خزر گوتاه می اید فقط به خاطر امضای قرارداد ترکمانچای بدلیل شکست نظامی هست و اگر بخواهد ان را نادیده بگیرد با عکس العمل طرف مقابل روبرو می شود. شاید روزی طرف مقابل نباشد یا ضعیف باشد و در انصورت شاید ترکمانچای دیگر لازم الاجرا و رعایت نباشد
 پاسخ
۴
ناشناس در پاسخ ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۴
گاه انتخاب براز تامین کسری عظیم بودجه امسال در ششماه دوم امد و اقای رئیسی دو انتخاب بیشتر ندارد: یا حاملهای انرژی که تنها منبع اصلی باقیمانده درامد دولت هست را چند برابر کند و یا با چاپ وحشتناک پول توسط بانک مرکزی روند ونزویلایی شدن و ابر تورم تکمیل و قطعی شود. انتخاب سومی وجود ندارد. انتحاب سوم می تواند صرفه جویی اساسی در کشور و بودجه باشد که همه می دانیم هیچ دولتی در این راه قدم نخواهد گذاشت و البته انتخاب چهارم هم می توانست استفاده از فرصت ترامپ برای حل مسّله هسته ای و تحریمها باشد که دیگه خیای دیر شده و تیم بایدن یعنی بلینکن مالی سولیوان و شرمن هستند و هر چهار نفر از صهیونیستهای دو اتشه و طرفدار شدید اسزاییل هستند غیر ممکن است که امتیازی به دولت اقای رئیسی دهند که باعث تقویت خزانه شود. تمام.
 پاسخ
۷
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۵
حالا نه اینکه ما ایرانیها عاشق سینه چاک برجام هستیم؟ خودمون خوب میدونیم نمیشه به شماها اعتماد کرد نه به جمهوری خواهتون و نه دمکراتتون ما اصلا روی قول های بایدن حساب باز نکردیم که شما از ترس دارید سکته میکنید. اونکه شماها رو خیلی بزرگ میبینه یکی گاوهای شیرده تون هست و یکی آقازاده هایی که با سرمایه یه ملت و یه کشور به شماها خوش خدمتی کردن و از منافع ملی گذشتند. والا ما وارثان یه تمدن چند هزارساله آمریکای دزد رو حساب نمیکنیم چه برسه به اعتماد بهش ایشالا میریم برای غنی سازی ۹۰ درصدی و ساخت ماهواره های الکتریکی و موشک با سوخت هیدروژن و در کنارش خنثی سازی تحریم و وارد کردن خسارت به شماها
پاسخ
۱۶ 
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۳
اکثریت بزرگی از سیاستمداران امریکا از صهیونیستها حقوق میگیرند و مثل سخنگوی رژیم اسرائیل باید حرف بزنند .
پاسخ
۱۰ 
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۱
یعنی مجلس ما تصویب کرد ولی سنا امریکا تصویب نکرده
پاسخ
۶ 
ناشناس در پاسخ ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۵
خیر.در مجلس هم فقط لاریجانی تصویب فرمود
 پاسخ
۱۰
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۹
این یک آبرو ریزی بزرگ برای آمریکاست . یعنی دولتی که هیچ اختیاری ندارد و هیچ توافقی با دولت آمریکا اعتبار و پایداری ندارد و از این پس کشورهای دیگر در هر توافقی اول خواستار تأیید سنا و کنگره میشوند . از طرفی توافقات بین المللی ارتباطی با کنگره آمریکا ندارد به عبارات بهتر آمریکا رسماً خود را از توافقات بین المللی خارج کرد . اگر قرار باشد توافقات بین المللی به تایید کنگره آمریکا برسد و یک معاهده دوجانبه تلقی می‌شود نه بین المللی . حالا با این سخنان طرفهای برجام باید استقلال خود را از کنگره آمریکا اعلام کنند که می‌توانند به تعهدات بین المللی خود عمل کنند بنابر این در تحریمها باید ساز و کار مستقل خود را داشته باشند
پاسخ
۵ 
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۷
قابل توجه کاسبان برجام
پاسخ
۱۹ 
ناشناس در پاسخ ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۴
قابل توجه کاسبان تحريم ! ببينيد کشور و در چه وضعيتي قرار داديد !
 پاسخ
۱۱
فیک فتنه گر در پاسخ ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۲
پرروی نجومی! شما کاسبان برجام کاسب تحریم هستید کشور رو به دره بردید هوز هم زباتن دراز است؟
 پاسخ
۱۵
ناشناس در پاسخ ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۱
هم تو و هم تندروهای خشن امریکا ضد برجامید و علت هم مشخص
 پاسخ
۱۰
ناشناس در پاسخ ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۸
اگه آمریکایی ها مخالف برجام هستن پس چرا تلاش میکنن آن را احیا کنن؟ ببین تندرو برو دنبال شغل دیگه خودت رو به در و دیواز نزن اقلیت هوچی گر
 پاسخ
۷
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۳
نگفتم امریکا گفتم تندروهای نادان امریکا مثل ترامپ و نوچه های وحشی اش مثل این سناتور
 پاسخ
۰
ناشناس در پاسخ ناشناسسه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۳
تو ایران هم دو دسته هستن حامیان برجام و مخالفان برجام
 پاسخ
۲
ناشناسدوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۲
چند صد سری کپی بگیرید و به جای دوباره هر روز یه نسخه از برجام را پاره ک تاثیر کوروش بر توماس جفرسون و بنیان‌های آمریکای مدرن...

ما را در سایت تاثیر کوروش بر توماس جفرسون و بنیان‌های آمریکای مدرن دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : digarandish بازدید : 113 تاريخ : جمعه 17 تير 1401 ساعت: 10:21